Продуктова категория

Хангжу Zhengjiu машини производство Ко, ООД

Адрес:#82-18, ShuiZhu Keng NanShan село, Лушан индустриален парк, Fuyang, провинция Zhejiang

Тел:+86-571-63168668

Телефон:+86-18867530518

Факс:+86-571-63168686

E-mail:elianeying@live.cn

Уебсайт: www.zjdistillery.com


Уиски, водка, джин, текила, ром, бренди дестилерия

Уиски, водка, джин, текила, ром, бренди дестилерия

Описание на компанията: Компанията Zhengjiu, базирана на концепцията за изграждане на плавателни съдове като основна линия, с традиционните ръчни процеси за изграждане, подкрепени от комбинацията от промишлено производство. Нашата част от времето coopersmith мед дестилация оборудване практика с много години на ...

Detailed description

4.jpg

Описание на компанията:


Zhengjiu компания, базирана на концепцията за занаятчийски изграждане система като основна линия, с традиционните ръчни процеси за изграждане, подкрепени от комбинация от промишлено производство. Нашите частично оборудване coopersmith мед дестилация практика с много години опит в производството, технология и процес големи настройки на производителите, до щателен, професионален part-time coopersmith качество, създаване на всяко устройство.


Духът, дестилиран от Zhengjiu дестилиращо оборудване, е с естествен аромат, вместо с изкуствена смесителна същност. Духът е гладък и сладък, съчетавайки елегантност и баланс, независимо от първия дестилиран или пре-дестилиран спирт. Вкусът е много по-добър от духа, който използва традиционните неподвижни.

f2.jpg


Приложение:


Zhengjiu дестилация оборудване е резултат от непрекъснато innovating и развитие на компанията Zhengjiu .

Itis се основава на нашия опит в производството на пивоварно оборудване. Zhengjiu   Дестилационното оборудване може да се използва за производство на плодово вино, уиски, водка, джин, текила, ром, бренди и други дестилирани спиртни напитки. Всички системи имат характеристики на малки и средни размери, автоматичен контрол, лесна работа и красива перспектива. Оборудването е подходящо за малки и средни цехове, хотели и др.


Обслужване след продажбата:


1. Ние предлагаме дългосрочна сервизна услуга.
2. Благодарение на котировката на нашето оборудване е цената FOB, която изключва таксите за обслужване от врата до врата. По този начин, ако е необходимо, можем да назначим нашия техник, който да отстранява грешки на машината с вашите билети, визи, настаняване и разходи за труд. Или можете да изпратите своя техник на нашата компания, за да научите техники.
3. В същото време можете да се обадите или по електронната поща, за да се консултирате със съответните въпроси, тъй като имаме специална линия за следпродажбено обслужване. Или можете да общувате онлайн и да разрешите проблемите.

Опаковане & доставка:


Товари в насипно състояние: стандартен дървен корпус, който може да избегне всякакъв сблъсък по време на морския или въздушния транспорт, в случай на повреда на повърхността на оборудването.
Контейнерен товар: оборудването ще бъде здраво свързано и не може лесно да се люлее настрани, нагоре или надолу.


сертификат:


QQ 图片 20160825110148.png

ЧЗВ:

Причини за избора ни:

Когато искате да актуализирате сегашното си оборудване или искате да отворите малка дестилерия, за да направите спиртните напитки. Може да се почувствате малко объркани за избора на подходящите доставчици. Има различни производители и дистрибутори. В края на краищата, Zhengjiu Машини винаги е добър избор за вас. Ето причината:

 

1. Професионален дизайнер.   Главният инженер в Zhengjiu Machinery е работил в проектирането и изготвянето на пълна дестилационна система "до ключ" за повече от 2 години. Трябва само да предоставите какви видове спиртни напитки искате да направите, например ром, уиски, джин, водка, ракия. Колко литра на час, чистотата на алкохола във финала, нашият инженер бързо може да Ви препоръча подходящ размер.

2. Ману-плавателни съдове . Водещият заварчик в моята компания има пълен опит в заваряването на каската, колонна рефлекс, която би могла да бъде направена от меден материал. Както знаем, медта е слаб материал под висока температура. Така че заварчикът трябва да се докосне до времето, за да завати две части заедно, или за втори път ще се влоши. Така че изберете един опитен заварчик също е важен фактор за изграждане на хубава система.

3. ДОСТАВКА.   Медните артикули лесно ще причинят изкривяване по време на транспортирането, ако не се погрижите. Тя трябва да бъде добре опакована. При контейнеровози, ние също така ще направим щайгата и плочките на медните елементи, които да се поправят вътре в кашона. 3-4 покритие на торбата за мехурчета ще пакетира извън мед, за да се гарантира.

За нас:

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество

О: Ние сме фабрика, по всяко време да ни посетите

2. В: Къде е вашата фабрика, как мога да посетя там?

A: Нашата фабрика е локализирана в Lushan Industrail парк, Fuyang град, провинция Zhejiang, Китай, около 2 часа от

Шанхай гара от високоскоростен влак, както и от международно летище Хангжу с кола. Всички наши клиенти, от дома или на борда, са топло дошли да ни посетят. (Тук е картата за ваше сведение)

3. В: Какви са основните ви продукти?

A: Оборудване за варене, ферментатори, Acohol Distiller.

4. В: Как мога да взема образци?

О: Съгласно вашето искане, ние ще видим и проверим дали сме добре да ви изпратим части

От изричното по-долу:

5. Всеки друг въпрос, pls не се колебайте да ме питате и изпращате информация на моя имейл адрес: air.xu @ hzzjjx.com   Или се свържете с адрес: + 86-13456746448


Zhengjiu Машини е един от водещите производители и доставчици на уиски, водка, джин, текила, ром, ракия и дестилерия, добре дошли да купуват нашата отстъпка и евтино уиски, водка, джин, текила, ром, , джин, текила, ром, дестилерия от ракия, произведена в Хангжу Китай от нашата фабрика.

Hot Tags: уиски, водка, джин, текила, ром, ракия дестилерия Китай, Хангжу, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, евтини, ниска цена, купуват отстъпка, направени в Китай
Свързани продукти
Feedback