Продуктова категория

Хангжу Zhengjiu машини производство Ко, ООД

Адрес:#82-18, ShuiZhu Keng NanShan село, Лушан индустриален парк, Fuyang, провинция Zhejiang

Тел:+86-571-63168668

Телефон:+86-18867530518

Факс:+86-571-63168686

E-mail:elianeying@live.cn

Уебсайт: www.zjdistillery.com


Широкообхватна система за оборудване на бира за производство на бира

Широкообхватна система за оборудване на бира за производство на бира

Основна информация Ние сме професионален производител на оборудване за бира brewpub и произвеждаме бира пивоварна оборудване с дневна продукция в диапазона от 100L до 2000L. Най-добрите решения и проектите могат да бъдат направени за вашия план за бира equipmet според вашите изисквания, така че бихте искали да ни кажете какво е ...

Detailed description

Основна информация

Пакет: Crate Спецификация: CE / ISO9001
Търговска марка: Zhengjiu Machinery Произход: Hangzhou, Китай
Оборудване за бира Brewpub Обем: 500L Оборудване за бира Brewpub Materail: S. S 304
Код по ХС: 84384000 Производствен капацитет: 60PCS / година според продажбите

Ние сме професионален производител на оборудване за бира brewpub и произвеждаме бира пивоварна оборудване с дневна мощност в диапазона от 100L до 2000L. Най-добрите решения и проектите могат да бъдат направени за вашия план за бира equipmet според вашите изисквания, така че бихте искали да ни кажете какво е вашето изискване и да ни изпратите повече информация, ние ще ви дадем най-доброто обслужване.

Това е пълна система за пивоварната за пивоварната. Оборудването за пивоварни бира е добър избор за кръчма или ресторанта, които приготвят бирата за клиента на сцената. Освен това можем да доставим и бирената бира. Също така имате възможност да напълните бирата в бъчви или бутилки, за да създадете завод за пивоварни бира.

Искам да получа вашето запитване.Благодаря.


Zhengjiu Машини е един от водещите Китай широка гама от производители и доставчици на система за производство на бира пивоварни машини, добре дошли да купуват нашата отстъпка и евтини широка гама от обем на бира пивоварната система система или едро ниска цена широк размер на обем бира пивоварната система оборудване, Китай от нашата фабрика.

Hot Tags: широк обем на обем на бира пивоварна система за оборудване Китай, Хангжу, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, евтини, ниска цена, купуват отстъпка, направени в Китай
Свързани продукти
Feedback